fórum

2019.05.07. 16:29

Bakondi: a bevándorlást meg kell állítani

Az európai parlamenti választáson való részvételre buzdító, az illegális bevándorlás veszélyeit ismertető rendezvényt tartottak Sirokban.

Heol

A vendég Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt, akit házigazdaként Tuza Gábor polgármester és Horváth László, a térség országgyűlési képviselője köszöntött a helyi művelődési házban.

A település büszkesége, a siroki vár azt jelképezi, hogy a magyaroktól nem lehet elvenni a szabadságvágyat, s azt az igényt, hogy a saját sorsunkról mi rendelkezzünk – mondta Horváth László.

Bakondi György a bevándorlást a mai Európa legfontosabb kérdésének nevezte, melyet a jelenlegi európai vezetők megpróbálnak jelentéktelennek feltüntetni, holott az elmúlt néhány évben Európában több, mint háromszáz ember halt meg terrorcselekményben. Most jött el a pillanat, hogy az európai emberek véleményt nyilváníthassanak erről a kulcsfontosságú témáról.

A választás tétje az – emelte ki Bakondi György – hogy bevándorláspárti vezetői lesznek-e az Uniónak, vagy olyanok, akik megvédik keresztény kultúránkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában