makett

2020.02.19. 17:34

Cukormasszából készültek el Eger nevezetességei

Hanuszik László közel három hónapot dolgozott azon, hogy megformázza az egri bazilika és a Líceum makettjét porcukorból és zselatinból.

Heol

Porcukorból és zselatinból készítette el az egri bazilika és a Líceum makettjét az egri Kereskedelmi Szakközépiskola szakácsoktatója.

Hanuszik László közel három hónapot dolgozott azon, hogy megformázza a megyeszékhely nevezetességeit – írja az Eger Tv. A munkát egy méretarányos vázlat megrajzolásával kezdte, majd ez alapján készítette el hungarocellből az épületek alapjait, ezt vonta be a zselatinból és porcukorból készült cukormasszával, majd felhelyezte az épület ablakait és díszítőelemeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában