makett
2020.02.19. 17:34
Cukormasszából készültek el Eger nevezetességei
Hanuszik László közel három hónapot dolgozott azon, hogy megformázza az egri bazilika és a Líceum makettjét porcukorból és zselatinból.
Heol
Porcukorból és zselatinból készítette el az egri bazilika és a Líceum makettjét az egri Kereskedelmi Szakközépiskola szakácsoktatója.
Hanuszik László közel három hónapot dolgozott azon, hogy megformázza a megyeszékhely nevezetességeit – írja az Eger Tv. A munkát egy méretarányos vázlat megrajzolásával kezdte, majd ez alapján készítette el hungarocellből az épületek alapjait, ezt vonta be a zselatinból és porcukorból készült cukormasszával, majd felhelyezte az épület ablakait és díszítőelemeit.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre