CATCH!

2019.11.20. 07:00

Eddig sosem látott játékban tér vissza a képernyőre a hatvani amazon

December elsején indul a TV2-n a Catch, amiben világbajnok kick-boxozónk, Rákóczi Renáta is visszatér a képernyőre.

HEOL

December 1-től vasárnap esténként kerül képernyőre a Catch! – úgyis utolérlek!, amely lényegében egy fogócska felnőtteknek. Négy fős csapatok mérkőznek majd meg a Catch! hatalmas arénájában, hogy pontokat gyűjtve bekerüljenek a döntőbe, majd hazavigyék a 10 millió forintos fődíjat. A nagyszabású produkció háziasszonya Ördög Nóra, műsorvezető-riportere Petur András (Sport TV), kommentátora pedig Gundel Takács Gábor.

A hatvani amazon, Rákóczi Reni csapatkapitányként száll majd versenybe, az Exatlon férfi bajnoka, Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző, Gelencsér Tímea Magyarország szépe, showtánc Európa bajnok, Fitness Woman ob. 1. helyezett, valamint Jóni Máté, K-1/Kick-box profi versenyző társaságában. A bajnokok csapata mellett a kihívók is visszatérnek, Mischinger Péter vezényletével egyébként.

A fogócska szabályain alapuló játékban négy fős csapatok versenyeznek, hogy gyorsaságukkal és ügyességükkel a legjobbak közé kerüljenek. A Catch! arénájában egy hét emeletes ház magasságával megegyező, függőleges pályával is meg kell küzdeniük a versenyzőknek, és még a legprofibb parkourosoknak is kihívást jelent A hajsza pályája, ahol elképesztő ugrások és bravúros vetődések viszik majd közelebb a csapatokat a döntő fordulóhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában