fejlesztés

2019.04.24. 12:51

Egyelőre marad a sárga villogó az egri Sas úton

A Sas út 900 milliós felújításához közel egy hónapja láttak hozzá, s idén őszre végeznek. 

B. K.

A Sas út idén novemberig tartó felújítása kapcsán tartott közlekedést érintő, fontos témában tájékoztatót a Sas út és Kistályai út csomópontjánál Szabó Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója, Kovács-Csatlós Tamás tanácsnok, önkormányzati képviselő és dr. Stefán Zoltán tanácsnok, önkormányzati képviselő.

Elhangzott, az elmúlt időszakban a Sas út-Kertész út-Kistályai út jelzőlámpás kereszteződésnél tesztidőszakban néhány napig a sárga villogó jelzést használták, és ezzel egyidejűleg méréseket végeztek, hogy miként hat az áthaladó forgalomra a sárga lámpa használata. Egyértelműen az derült ki, hogy az említett útszakaszon sokkal gyorsabban és biztonságosabban haladtak át a közlekedő autósok, így a szakemberek úgy határoztak, hogy a felújítás végéig ez a forgalomjelző lámpa marad érvényben. Ezzel egyidejűleg továbbra is arra kérik, az autósokat, hogy fokozott figyelemmel és óvatosan haladjanak, ha erre közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában