fórum

2020.01.31. 17:19

Együttműködésre hív a Heves megyei civil információs centrum

Kerekasztal beszélgetést rendezett pénteken a Heves Megyei Civil Információs Centrum.

Sz. M. L.

– Előtérbe kerülnek majd a tájékoztató napok, a képzések szervezése, és nagy hangsúlyt szeretnének fektetni a pályázatok segítésére – mondta első civil fórumán pénteken Honfi Gábor, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke. A kerekasztal beszélgetésen elhangzott, a Heves Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa szorosabb együttműködésre lépne a megyei civil szervezetetekkel.

Jordán Péter szakmai vezető ismertette, az országos civil kérdőív rávilágít, hogy a civil szervezetek szinte mind kiváló vagy jó minősítést adtak a megyei információs központok segítségére, tehát nem azok teljesítményével, hanem a kapcsolatfelvétellel van gond.

Dr. Juhász Attila Simon a Heves Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, a folytatódó Magyar Falu Program keretében, Civil közösségi tevékenységek támogatására pályázat lesz elérhető.

– Nektek küldetésetek van, ha a hegy nem jön hozzátok, ti menjetek a hegyhez – mondta dr. Pajtók Gábor, Heves megyei kormánymegbízott, s kollégái támogatásáról biztosította az egybegyűlteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában