heves megye

2019.10.28. 15:23

Elnököt választott a megyei grémium

Dr. Juhász Attila Simon lett az elnök.

M. H.

Megalakult a Heves Megyei Önkormányzat közgyűlése. Az önkormányzati választások megyei listás eredményei alapján a Fidesz-KDNP színeiben kilenc, az ellenzéki szövetségben hatan jutottak be a grémiumba. A hétfői alakuló ülésen megválasztották a közgyűlés elnökét, dr. Juhász Attila Simont. A két alelnök személyéről is döntés született, egybehangzó, titkos voksolás után Szabó Róbertet és Tóth Csabát választották.

Dr. Juhász Attila Simon megválasztása után rövid székfoglalót tartott.

– Eddig nem látott választói felhatalmazás után állhatok önök előtt, ez hatalmas megtiszteltetés számomra – kezdte. A megyei közgyűlés elnöke megköszönte a támogatást a szavazóknak, a polgármestereknek, kollégáinak, és legfőképpen a feleségének. Szavai szerint soha nem látott, 60 százalékos támogatás mellett kilenc mandátumot szerzett a Fidesz-KDNP a Heves Megyei Közgyűlésben, s ezt meg kell szolgálni. Kiemelte, ők a jövőben is polgári értékeken és keresztény alapokon nyugvó munkát kívánnak végezni, szoros szövetségben az önkormányzatokkal, a Heves megyei emberek érdekét, s a fejlődést szem előtt tartva. Úgy fogalmazott, a pártszövetség célja, hogy tovább folytatódjon Heves megye fejlődése.

A teljes cikket elolvashatja a Heves Megyei Hírlap keddi lapszámában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában