IDŐJÁRÁS

2019.08.06. 15:13

Faágakat szakított le a vihar Egerben (videókkal)

Több helyen is gondot okozott a heves esőzés a megyeszékhelyen.

HEOL

Kedden kora délután Egert is heves esőzés érte el. A vihar a megyeszékhely több pontján okozott kisebb gondokat, leginkább leszakadt faágak, kidőlt fák miatt kellett intézkedniük a katasztrófavédelem munkatársainak.

Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivő arról tájékoztatta portálunkat, hogy a megyeszékhelyen 15 óráig két helyen akadt dolga az egri hivatásos tűzoltóknak: a Veres Péter utcában egy fa rádőlt egy személygépkocsira, a Knézich Károly utcában pedig egy leszakadt faág okozott problémát.

A Veres Péter utcában egy kidőlt fa okozott problémát Fotó: Ládi László/Heves Megyei Hírlap

Ezenkívül további két helyről érkezett még jelzés: a Mátyás király úton egy szerelőaknában gyülemlett össze nagy mennyiségű víz, a Kolozsvári utcában pedig egy személygépkocsi akadt el.

Beküldött fotó: Pintér Szilvia

Információink szerint megyénk többi településén mindeddig nem okozott károkat az esőzés.

Az idokep.hu előrejelzése szerint szerdán nyugat felől újra megnövekedhet a fátyol- és gomolyfelhőzet. Zápor, gyenge zivatar kis eséllyel néhol északon pattanhat ki. A délnyugati szelet élénk, több helyen erős lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 31-37 fok között alakulhat.

Csütörtökre egy hidegfront érkezik. Többfelé feltámadhat ugyan az északnyugati szél, de heves eseményekre nem kell készülnünk. Egy-egy kisebb zápor, zivatar a nyugaton és északon alakulhat ki. Pár fokkal lesz csak enyhébb az idő, a maximumok 27-32 fok körül alakulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában