Nyitvatartási rend

2018.12.22. 14:05

Figyelnek a lakók éjjeli nyugalmára Gyöngyösön

Az éjjel-nappal nyitva tartó élelmiszerüzletek környékéről számos lakossági panasz érkezett.

H. É.

Intézkedési tervet készített az önkormányzat a vendéglátó- és élelmiszerüzletek éjszakai nyitvatartási rendje betartásának ellenőrzésére – közölte portálunkkal a helyhatóság sajtóreferense. Pifkó Tamás a döntéssel kapcsolatban hozzátette, hogy minderre azért volt szükség, mert a szórakozóhelyek, illetve az éjjel-nappal nyitva tartó élelmiszerüzletek környékéről számos lakossági panasz érkezett az utóbbi időben arról, hogy a vendégek, vásárlók zajosak, s nem egyszer köztisztasági problémákat is jeleztek a környéken élők.

A sajtóreferens közölte: a terv szerint – a társhatóságok bevonásával – rendszeres, célzott ellenőrzésekkel rendeznék a problémát elsősorban azokon a területeken, ahol lakóövezetben találhatók az éjszakai vendéglátóhelyek, például az Orczy utcában, a Mátrai úton, a Vármegyeház téren, a Róbert Károly utcában és a Barátok tere környékén. A kereskedelmi, fogyasztóvédelmi és népegészségügyi hatóság mellett a városrendészet, a rendőrség, a katasztrófavédelem és a polgárőrség részt vesz majd az ellenőrzésekben. H. É.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában