közlekedés

2017.11.19. 09:00

Forgalomkorlátozás és torlódás várható az M3-ason

Hatvan és Gödöllő térségében is korlátozásra számíthatnak a közlekedők hétfőn.

Heol

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy november 20., hétfő reggel hét órától november 23., csütörtök 15 óráig az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hatvan térségében az 59-es kilométer szelvény után mintegy 700 méteren vízátfolyást megszüntető, úgynevezett horonyvágási munkákat végeznek a szakemberek. A munkavégzés idejére az M3-as autópálya forgalma egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozás is érvényben lesz a munkaterületen.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán is korlátozásra kell számítania az autósoknak a következő napokban, ugyanis Gödöllő térségében a 27-es és a 30-as kilométer szelvények között zajvédő fal építési munkákat végeznek majd. Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán november 20., hétfő reggel hét órától egészen november 24., péntek 15 óráig egy forgalmi sávra szűkül a gyorsforgalmi út, továbbá itt is 60 km/órás sebességkorlátozás lép majd ideiglenesen érvénybe.

Az autópálya nagy forgalma miatt a reggeli és az esti csúcsidőszakokban a közlekedők torlódásra számíthatnak majd, ezért érdemes az autósoknak a korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról még utazás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában