Helyi közélet

2020.05.15. 08:31

Forgalomkorlátozás lesz az M3-as Budapest-Hatvan vasút feletti hídján május 19-től

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a MÁV Budapest-Hatvan vasút feletti hídon, a 42-es kilométerszelvényben új dilatációs szerkezetet építenek be a szakemberek. A munkálatok május 19-e, kedd 15 órától, várhatóan július 10-ig tartanak.

Heol

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint ez idő alatt az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 40-es és 42-es kilométerszelvények között a külső sávot lezárják, de sávelhúzásos tereléssel továbbra is kétszer két sávon haladhat majd a forgalom, sebességkorlátozás mellett.

A társaság a forgalomkorlátozással és lezárással járó útszakasz környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozással járó munkák idejére a Magyar Közút a közlekedők türelmét és megértését kéri, hiszen a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ajánlókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában