Eger

2018.09.30. 15:50

Fűtéstámogatást igényelhetnek az önkormányzatnál

A kormány döntése alapján egyszeri, természetbeni támogatást igényelhetnek a 2017/18. telén „téli rezsicsökkentésben” nem részesült, vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használók – tájékoztatott Zentai László, az önkormányzat médiareferense.

Sz. K.

A támogatást az egriek a helyi polgármesteri hivatalban igényelhetik október 15-ig, a Kossuth Lajos utca 28. szám alatti épületben.

Amit a részletekről tudni kell, az egy háztartásra vonatkozóan csak egy igénybejelentés fogadható el, az igénylőnek az adott ingatlanban bejelentett lakó-, vagy tartózkodási hellyel kell rendelkeznie. Az igénylőknek a mellékelt nyomtatványon szükséges nyilatkozniuk arról, hogy milyen fűtőanyagot használnak – ez a nyilatkozat később nem módosítható.

A nyomtatvány letölthető az eger.hu oldalról, valamint kérhető és benyújtható a polgármesteri hivatal szociális csoportjának ügyfélszolgálatán (Kossuth Lajos u. 28. szám), ügyfélfogadási időben. Az adategyeztetéséhez személyazonosító igazolvány és lakcímkártya szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában