eger

2019.07.15. 16:48

Hétfőn estétől újra járható félpályán a Sas út

A tervezettnél korábban végzett a kivitelező a komoly, teljes útlezárást igénylő munkával a Sas úton, amelyet így már hétfőn 18 órától ismét félpályán használhatnak az autósok – tájékoztatott Pócsik Attila, az önkormányzat koordinációs referense.

HEOL

Mint arról korábban már beszámoltunk, a lezárásra azért volt szükség, mert az útpálya átvágásával járó munkálatokat végeztek a szakaszon az elmúlt napokban. A Mocsáry Lajos úti kereszteződéstől keleti irányban hatméteres acélcsövekből építették a termálvezetéket, valamint – több napos műszaki egyeztetés eredményeként – e munkával párhuzamosan elvégezték az ugyancsak esedékes szennyvíz-gerincvezeték rekonstrukciót (KEHOP). Azzal, hogy e két teljesen különálló projektet sikerült összehangolni, egy későbbi, 3-4 napos teljes útlezárást sikerült elkerülni.

Az eredeti tervek szerint csak kedden reggel nyitották volna meg – ahogy az elmúlt hetekben megszokhattuk – félpályán a Sas utat, ám a kivitelező tájékoztatása szerint már hétfőn 18 órától feloldható az útzár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában