Tündérszépek

2019.02.17. 20:00

Hétfőtől Heves megye legszebbjei mutatkoznak be a Heolon

A megyei forduló első három helyezettje a szavazatok, egy lány pedig a zsűri döntése alapján jut majd tovább a régiós fordulóba.

Mellik Alexandra

Dia otthonosan mozgott a kamerák előtt

Forrás: Heol.hu

Hajrájához ért a Tündérszépek jelentkezési időszaka, s a beküldött fotók alapján az ingyenes portfóliókészítés is elkezdődött. Érdemes minket továbbra is követni, hiszen hétfőtől minden nap egy új lány fotósorozatát és bemutatkozó videóját mutatjuk be a Heol.hu-n.

A megjelent galériákra egyből, egy eszközről naponta egyszer lehet szavazni. A megyei forduló első három helyezettje a szavazatok, egy lány pedig a zsűri döntése alapján jut majd tovább.

Ahogy azt már megmutattuk, a kamera hét elején is imádta Heves megye leendő Tündérszépeit, s ez nem volt másképp csütörtökön sem. Reggel a Hotel Eger & Park-ban kialakított stúdióban vártuk profi fotózásra a szerencsés lányokat. Csütörtökön a 23 éves Majoros Mirtill, a 18 éves Kola Gréta és a 22 éves Ürmös Diána volt vendégünk a fotózásra.

Mirtill személyében egy életvidám és közvetlen fiatal nőt ismerhettünk meg Fotó: Heol.hu

Elsőként a kamerák kereszttüzébe az egri Majoros Mirtill került, aki érdeklődésünkre elárult, jelenleg Budapesten él és a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanul, ahol tavasszal fog diplomázni.

Gréta kiskora óta már számos szépségversenyen is részt vett Fotó: Heol.hu

Kola Gréta az egri Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola tanulója, s mint megtudtuk, nem áll tőle távol a modell szakma, hiszen több fotózáson és szépségversenyen is részt vett már.

Dia otthonosan mozgott a kamerák előtt Fotó: Heol.hu

A kompolti Ürmös Diána szakmája szerint alkalmazott fotográfus, de jelenleg a vendéglátásban dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában