testületi

2019.04.29. 20:56

Húsz napirendi pontot tárgyaltak Füzesabonyban

Döntött a testület a civil szervezetek támogatásáról is. 

S. S.

A város hétfői képviselő-testületi ülésének számos napirendje közül talán a legnagyobb lakossági érdeklődésre a Kulcs a kezdéshez című lakhatási pályázat feltételeiről szóló tájékoztató számíthat. A Nagy Csaba polgármester által ismertetettekből kiderült, hogy az Életpálya ösztönzés Füzesabonyban című projektben kialakított 15 bérlakásra a városban élő és itt dolgozni kívánó 18 és 35 év közötti fiatalok pályázhatnak. Vannak ugyanakkor az életkori kötöttség mellett más kizáró tényezők is. Így, ha valaki a képviselő testület tagja, vagy önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság vezetője, illetve a polgármesteri hivatal vezető tisztségviselője, vagy ezen posztok bármelyike viselőjének közeli hozzátartozója, nem jogosult a bérlakásra.

A képviselők a húsz napirend között több, a gazdálkodást érintő rendeletet is tárgyaltak. Egyebek között elfogadták a tavalyi év zárszámadását, illetve a 2018-as esztendő belső ellenőrzési jelentését. Döntött a testület a civil szervezetek támogatásáról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában