feszültség

2019.04.08. 17:30

Idegtépő Exatlon: a hatvani amazonnak már tele van a hócipője Rudival

Az Exatlon Hungary a végéhez közeledik, s ezt bizony a játékosok is érzik. A lányok ismét kiakadtak csapattársukra.

Heol

Forrás: Exatlon Hungary

Korábban már beszámoltunk arról, hogy hatvani kickboxosunk nehezen viseli csapattársa, Dombi Rudolf viselkedését. S ez úgy tűnik, nem enyhül. Az elmúlt héten volt az utolsó csapatjáték, ahol a Bajnokoknak együttes erővel kellett küzdeniük.

Rákóczi Reni akár fogadni is mert volna rá, hogy Rudi nem akar versenyezni a Jutalomjátékban. Ezért ő és Timi ismét csalódott Rudiban, és úgy érzik, hogy nem viselkedett csapatkapitányhoz méltóan, cserben hagyta a Bajnokokat.

– Ez már a sokadig, hogy nem áll be játszani –panaszolta Reni. – Ő volt a csapatkapitányunk, de már nem az. Most maximum kapitány lehet csapat nélkül, de én ettől teljesen elhatárolódok.

Reni úgy gondolja, Rudi körülbelül egy hónapja elkezdte az egyéni játékát, de ezt ő nem vette észre. Az utolsó adásban Ungvári Miklós emberfeletti csatában maradt alul és végleg búcsút intett az Exatlon Hungary-nek.

Rákóczi Reni már benne van az Exatlon TOP 8-as csapatában. A négyek viadalában a lányok is pályára lépnek, április 12-én pedig kiderül, ki a legjobb 3 női és legjobb 3 férfi exatlonista, majd újabb küzdelmek után kialakul a döntős csapat. Harc, feszültség, robbanásig feszült idegek és soha nem látott brutális, és egyben emlékezetes „testvérháborúk”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában