Lóerők, kemény rock

2019.07.28. 15:30

Idén is több száz motoros gördült be a Kútvölgybe

A jó hangulatról ezúttal is az élvonalbeli, hazai bandák gondoskodtak.

B. K.

Remek a hangulat a találkozón

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Idén is több száz bikert vonzott a Siroki Motoros találkozó, amelyre ma már nem csak hazai, hanem külföldi motorosok is szép számmal érkeznek. Az egyhetes pörgés a szervezőknek és a résztvevőknek ebben az évben is azt hozta, amit már megszoktak az idelátogatók és a kemény rock rajongói.

Farkas Gábor főszervezőtől megtudtuk, a jó hangulatról ezúttal is az élvonalbeli, hazai bandák gondoskodtak, akik hajnalig tolták a rockot. A leglátványosabb programokra, az iszapgyorsuló és a motoros hegymászó versenyre rengetegen voltak kíváncsiak, de nem hiányzott a motorhang szépségverseny, a környéken már megszokott és várt motoros felvonulás sem. Bár a szombati záróprogramokat némiképp megzavarta az eső, a fesztivál résztvevőit ez nem igazán zavarta. Megszokták már, hogy a kútvölgyi motoros hét nem telhet eső nélkül.

A főszervező szerint évek óta a legsikeresebb rendezvény volt az idei motoros találkozó Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Az önkormányzat is kitett magáért, hiszen idén is mindent megtettek azért, hogy a kútvölgyi pihenőparkban minden feltételt biztosítsanak a rockerek és a motorsport szerelmeseinek fergeteges bulijához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában