Lokálpatrióta Egylet

2019.11.11. 17:49

Ismét lehet szavazni Eger Csillagaira

A korábbi hagyományoknak megfelelően, hirdeti meg az Egri Lokálpatrióta Egylet az Eger Csillagai szavazást – mondta el Habis László, a szervezet elnöke.

G. Zs.

Az egylet összesen öt kategóriában három-három jelöltet választott, akikre holnap reggel 8 órától lehet szavazni. A voksokat interneten, az egrilokalpatriotak.hu honlapon várják. Személyesen a Kis Dobó téren található Senator-Házban lehet szavazni. A voksolás december 1-jén délután négykor zárul, a díjátadó gálára december 8-án, vasárnap kerül sor a Hotel Eger Parkban.

A hétfői sajtótájékoztatón Habis László elmondta, nem volt könnyű a jelöltek kiválasztása, hiszen sok a város iránt elkötelezett tehetséges ember.

Gazdasági társaságok közül Eger Városi Turisztikai Kft.-re, Multipack Kft.-re vagy az Unicornis Hotelre lehet szavazni. Az intézmények kategóriában az Egri Idősek Otthona, a Joó János Óvoda és a Világ Virága Alapfokú Művészeti Iskola lett jelölt. Szervezetek közül a GG Tánc Eger, a Kaptárkő Egyesület és a Gonda-Báder Duó várja a szavazatokat. Magánszemélyek kategóriában jelöltek, dr. Hadnagy József tanszékvezető főiskolai docens, Molnár Ferenc irodalmár és dr. Szoó Gyula radiológus főorvos. Fiatalok közül pedig Holló Balázs úszó, a Legényes Zenekar vagy Román Bálint Dániel íjász fog győztesként kikerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában