szépségverseny

2019.03.20. 07:00

Itt az idő: most még eldöntheted, melyik Tündérszép jusson tovább a megyéből

Túlzás nélkül állíthatjuk, vállalásunkat, amellyel meghirdettük a Tündérszépek-szépségversenyt teljesítettük.

HEOL

Pandur Zsanettet az elsők között fotóztuk le a Hotel Eger & Parkban

A Heves Megyei Hírlap és a Heol.hu elsőként a megye legszebb hölgyeit szerette volna megtalálni, és a több mint hatvan jelentkező közül bizony nem volt egyszerű kiválasztani azokat, akik meghívást kaptak a Hotel Eger & Parkba szervezett portfóliófotózásra, valamint a Heol.hu-n megtekinthető rövid bemutatkozó videók elkészítésére – ezzel pedig esélyt arra, hogy részt vegyenek a szépségversenyen, amelynek végén, a megyei és a regionális fordulók után valaki 13 megye legszebbje lesz majd. A dicsőségen túl minden fordulóban értékes nyeremények illetik meg a legjobban szereplő hölgyeket, összesen 3 millió forint értékben. Így bizony nagy szerepe van a különböző fordulókban érkező olvasói voksoknak is, hiszen már a megyei fordulóból továbbjutók is ajándékutalványokkal gazdagodnak.

Pandur Zsanettet az elsők között fotóztuk le a Hotel Eger & Parkban

A megyei fordulóban március 18-án mutattuk be az utolsóként megjelenő lányt, az így kialakult mezőny szereplőit pedig még március 25-ig van lehetőségük értékelni olvasóinknak. Ahogy arról már többször beszámoltunk, egy e-mail-címről naponta egyszer lehet voksolni egy lányra, a szimpátiát kifejező szívecskékkel. Az értékelés után a megadott e-mail-címre (érdemes figyelni, hogy helyesen adjuk azt meg) érkezik az érvényesítő e-mail, amellyel véglegesíthető a voks. Az értékelések átlaga folyamatosan frissül hírportálunkon, így derül majd ki március 25-e után, hogy ki az a három szépség, aki a közönség döntése alapján képviselheti megyénket a regionális fordulóban. Egy lányt a zsűri juttat majd tovább. A regionális forduló április elsején indul, és két hétig tart majd, innen régiónkból (Komárom-Esztergom és Nógrád megyével versenyezve) szintén négy lány jut tovább, három a voksok, egy a zsűri döntése alapján.

A regionális fordulóig sem maradnak viszont szépségek nélkül olvasóink. Március 31-ig minden nap egy-egy másik megye versenyzőjét ismerhetik meg, így megnézhetik azt is, hogy máshol milyen bájos lányok szeretnének továbbjutni a következő fordulókba. Fontos azonban, hogy a „vendég” versenyzőket nem lehet értékelni, ez a lehetőség csak a saját, megyei versenyzőinkre vonatkozik, és rájuk is csak március 25-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában