köszöntés

2019.07.08. 08:59

Jó egészségnek örvend ma is a százesztendős hevesi hölgy

A százéves Csáti Lajosnét köszöntötte júniusban Sveiczer Sándor polgármester, aki a miniszterelnöki emléklap mellett egy csokor virággal kedveskedett a jó egészségnek örvendő idős hölgynek.

Sz. K.

Apollónia néni remekül néz ki

Forrás: Hevesi Hírportál

Fotó: Jakab Tibor

Apollónia néni egész életében nagyon sokat dolgozott, és nem gondolta volna, hogy megéri ezt a szép kort. A mélyen hívő, pozitív gondolkodású néni mindig szeretett másokon segíteni, a férjét – akit 44 évvel ezelőtt veszített el – 18 esztendeig ápolta, valamint unokái neveléséből is kivette a részét. Kilencen voltak testvérek, ő volt a nyolcadik gyermek a családban. Betegeket gondozott, és még 95 éves korában is aktívan tevékenykedett otthonában.

Apollónia néni remekül néz ki Fotó: Jakab Tibor / Hevesi Hírportál

Az ünnepelt idős hölgy úgy fogalmazott, nagyon örül és hálás a Jóistennek, hogy ilyen hosszú életet adott neki, tiszta tudattal éli a mindennapjait, máig sokat olvas. Évekig kemény fizikai munkát végzett, s ezek után nem gondolta volna, hogy megéri ezt a szép kort. Pólika néni két gyermeke, négy unokája és nyolc dédunokája körében ünnepelhette a századik születésnapját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában