díjátadó

2020.02.07. 19:26

Két cég kapott 2020-ban Pro Agria szakmai díjat

A nagy adózókat köszöntötték pénteken a városházán, ahol átadták a Pro Agria Gazdasági Szakmai díjakat.

M. H.

Ilyen elismerésben részesült a Felo Szerszámgyár Kft. A társaság több mint három évtizede foglalkozik szerszámgyártással az egri ipari szerszámgyártás meghatározó szereplőjeként. Az anyavállalatot 1878-ban alapították Türingiában, 1950-ben építették fel gyárukat Neustadtban, s 1996-tól Egerben is termelnek. A Felo ma már nemzetközi vállalat Neustadtban és Egerben, itteni telephelyükön több mint 1,5 milliárd forintos árbevételt értek el.

 

Pro Agria Gazdasági Szakmai díjat kapott az Agria-Ajtó Faipari Termelő és Szolgáltató Kft. is, az elismerést Úri Péter Máté ügyvezető vette át. Úri Péter olyan területen épített fel sikeres vállalkozást, melyet tőkeerős nemzetközi konkurencia és technológiaigényes gyártás jellemez. A vállalkozói korszak bekövetkeztekor faipari technikusként alapította meg vállalkozását, ma már a legmodernebb CNC technológiájú faipari gépekkel felszerelt üzemben gyártják beltéri ajtóikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában