Kinevezés

2020.01.15. 15:51

Kinevezték az Egererdő Zrt. új vezérigazgatóját

Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár Dr. Jung László nyugdíjazása után, átadta a kinevezési okiratot Dobre-Kecsmár Csabának az Egererdő Zrt. vezérigazgatójának.

Heol

2020.01.13.Egererdő államtitkár,tisztújítő gyűlés, csoportkép

Fotó: Márkus Attila M-A

Az ünnepélyes alkalomra január 13-án került sor az erdőgazdaság Központjában, az Egererdő Zrt. vezetői állományának jelenlétében – tájékoztatta portálunkat Vigh Ilona, kommunikációs és közjóléti vezető.

A kinevezés után az államtitkár a jelenlévőkkel megosztotta évértékelő gondolatait és ismertette a fő stratégiai célkitűzéseit illetve az Agrárminisztérium új Szervezeti és Működési Szabályzatáról is tájékoztatást adott.

Az állománygyűlés után az agrárminisztériumi delegációja és az új vezérigazgató látogatást tett Dr. Juhász Attila Simon Úrnál, a Heves Megyei Közgyűlés elnökénél. Az egyeztetés során több Heves megyét érintő szakmapolitikai kérdés és az Országfásítási programban való részvételi lehetőség is szóba került.

Mindkét fél kiemelt célja a megye fával borított területének növelése, a jelenlegi erdőállományok megőrzése és a klímavédelem érdekében tehető közös szerepvállalás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában