Gyöngyös Város Egészségügyéért

2020.04.06. 13:43

Kitüntetésre várják a polgárok javaslatait Gyöngyösön

A díj egyike a Bugát Pál Kórház egészségügyi szakdolgozójának ítélhető oda.

Sz. M. L.

A Gyöngyös Város Egészségügyéért elnevezésű kitüntetés azon személyeknek adományozható, akik ezen a területen a felterjesztés időpontjáig, vagy nyugdíjba vonulásukat megelőzően hosszabb ideig kiemelkedő munkát végeztek és ezzel hozzájárultak az ellátás színvonalának emeléséhez.

Az adományozásra javaslatot tehet május elsejéig bármely gyöngyösi választópolgár, a képviselő-testület bizottságai, városi székhelyű, illetve tevékenységét részben vagy egészben itt kifejtő civil vagy gazdálkodó szervezet, alapítvány, a helyi nemzetiségi önkormányzatok és egészségügyi intézmények vezetői, az intézményi érdekképviseletek.

A díj egyike a Bugát Pál Kórház egészségügyi szakdolgozójának ítélhető oda – tájékoztat a honlapján az önkormányzat. Gyöngyös Közszolgálatáért pedig azok a köztisztviselők, kormánytisztviselők, valamint hivatásos szolgálati jogviszonyban álló rendvédelmi és hivatásos katasztrófavédelmi szervnél foglalkoztatottak kaphatnak elismerést, akik több éven keresztül végeztek kimagasló munkát, elnyerve ezzel a város lakóinak közmegbecsülését. Minderre javaslatot tehetnek a már fent említett kategóriákhoz tartozók, kivéve az egészségügyet. Az írásos indokolásokat, a felterjesztő és a javasolt elérhetőségével Hiesz György polgármesternek kell e-mailben ([email protected]) benyújtani a fenti időpontig.

A díjakból évente kettő-kettő adományozható, emlékplakett, oklevél és pénzjutalom jár velük. Átadásuk a köztisztviselők napja és a Semmelweis-nap alkalmából, július 1-jén ­várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!