Dormánd

2018.08.08. 14:57

Közösségi napon mulattak a dormándiak

A napot főzőversennyel, kispályás focival nyitották, délután a besenyőtelki mazsorettek, és a mezőkövesdi fúvósok is bemutatkoztak a közönségnek.

S. S.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Latinovits-kastély udvarán rendezték meg szombaton a Remenyik Zsigmondról elnevezett közösségi napot, aminek háziasszonya Tóthné Veres Noémi volt.

Megtudtuk: idén Godó Árpádné vehette át a Virágos udvar, rendezett ház elismerést Rajna Kálmán polgármestertől, illetve a mozgalom másik szervezőjétől, az Együtt Dormándért Egyesület elnökétől, Veres Istvánné alpolgármestertől.

Vonul a Pinkóczy Mazsorett Csoport Fotó: beküldött

A falu vezetése köszöntötte az Ausztráliában, az ­Indoor Chanpionships BFR versenyen első helyezést elért íjászt, Hudák Krisztinát is. A sportoló távollétében édesanyja vette át a köszöntéshez járó virágcsokrot.

A napot egyébként főzőversennyel, kispályás focival nyitották. Délután a besenyőtelki mazsorettek vonultak­ fel a mezőkövesdi fúvószenekar­ kíséretében. A Remenyik-­emlékműnél megemlékeztek a falu szülöttéről, Liptákné Takács ­Tünde kultúráért felelős képviselő olvasott fel részletet az írótól. A délutáni programok sorából kiemelkedett Bereczki Zoltán koncertje. Az est félórás tűzijátékkal zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában