Street Fighter

2019.04.27. 16:16

Különleges vendég érkezett az egri Motoros Nyílt Napra – Videók

A motoros balesetek visszaszorítása érdekében rendezett közlekedésbiztonsági napot szombaton a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága és a Yamaha Majesty Club Egerben, a rutin pályán.

M. A.

 

A rendezvényen a motorosok elméleti, vezetéstechnikai és elsősegélynyújtási ismereteiket is bővíthették, fejleszthették. Az idei nyílt nap meglepetésvendége pedig Angyal Zoltán Street Fighter volt, aki bámulatos mutatványokkal kápráztatta el a közönséget.

Magyarországon, így megyénkben is igen népszerű a motorkerékpáros közlekedés. A növekvő forgalommal egyenesen arányosan a motorosok által okozott balesetek száma és azok súlyossági foka az utóbbi időben egyre nagyobb problémát jelent – hívta fel a figyelmet a megyei rendőr-főkapitányság. Sajnálatos módon az idei évben már két motoros is életét vesztette megyénk közútjain. A motoros balesetek megelőzése érdekében a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság minden évben megrendezi Motoros Nyílt Napját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában