kampány

2019.05.08. 14:40

Trónok harca tematikájú véradásra vártak mindenkit Egerben

Különleges véradást rendeztek szerdán az Agria Parkban 12 és 18 óra között.

M. H.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

A véradás különlegessége, hogy a Trónok harca sorozat díszletei között adhattak vért a segíteni szándékozók. Dorner László, az egri egyetem oktatója elárulta: a HBO támogatásával induló kampány célja, hogy minél több rajongó váljon többszörös véradóvá, megtapasztalva, a sorozatban látható hősiesség a magánéletben is lehetséges néhány apró gesztussal, például mások segítésével. A résztvevők egyedi Trónok harca ajándékokkal gazdagodtak.

Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

 

– A segíteni akaró hősöknek személyi igazolványra, lakcímkártyára, és TAJ kártyára volt szükségük, illetve a hőstett sikeressége nagyban függött a véradás előtti napokban és a véradás előtti bőséges folyadékfogyasztástól is – hangsúlyozta Dorner László.

Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Erdélyi Albertné megyei véradásszervező az egyetem honlapjának elárulta, a különleges kamionnal az Agria Park Törvényház úti bejárata előtt parkoltak, ahová szeretettel várták a sorozat kedvelőit, azokat, akik szerettek volna segíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában