meglepetés

2019.09.04. 13:00

Lenyűgöző egri sétarepüléssel lepte meg családja a 90 éves Ilona nénit (fotókkal)

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg családja Zöldi Lászlónét. Az egri Ilona néni idén ünnepelte 90. születésnapját, s ez alkalomból családjával együtt egy meseszép sétarepülésnek lehetett részese.

M. A.

Ilona nénit (középen) családja fantasztikus élménnyel lepte meg születésnapján. Beküldött fotó

Fia, Zöldi Sándor érdeklődésünkre elárulta, öt évvel ezelőtt az egri Vécsey-völgy út végén található reptérnél sétálva édesanyával nagyon sokat beszélgettek a repülésről. Kiderült, ez már nagyon régi vágya, ezért Sándor gondolt egyet, és meglepte őt egy 15 perces sétarepüléssel.

Ilona nénit (középen) családja fantasztikus élménnyel lepte meg születésnapján. Beküldött fotó

– Idén hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk, hisz' édesanyám most ünnepelte 90. születésnapját – kezdte Sándor. – Mivel nagyon boldoggá tette az öt évvel ezelőtti élmény, úgy gondoltuk, idén megismételjük. Ezúttal azonban egy hosszabb úttal leptük meg, amit velünk, a családjával is megoszthatott.

Lenyűgöző látvány fogadta a gépen az ünnepeltet. Beküldött fotó

Ilona néni egyébként Tarnabodon élt, majd férje halála után költözött Egerbe. Az öt unokával is büszkélkedő nagymama nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával. Hobbija a házi csigatészta-készítés, amit elsősorban a családnak, de olykor eladásra is termel.

Látkép a repülőről. Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában