Fotópályázat

2019.01.15. 11:00

Lezárult az Év párja játékunk, íme a győztesek

Idén is nagy sikere volt az Év párja fotópályázatunknak: a játékban résztvevő párok fényképeire több mint tízezer szavazat érkezett.

Heol

A Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap közös játékára 2018-ban, Heves megyében házasságot kötött párok jelentkezését vártuk. Az idén is nagy sikere volt a versenynek, hiszen a beérkezett esküvői fotókra vasárnap estig, a voksolás zárásáig több mint tízezer szavazat érkezett és 32057 látogatót nézte meg a játék hivatalos oldalát.

A szavazásban elsőként végzett pár 1906 szavazattal Zilio Rita és férje Alessio lett, nyereményük egy 2 személyes kétéjszakás félpanziós pihenés a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, Badacsony első számú hoteljébe, ahol a helyi gasztronómia, bor és wellness nyújtotta kényeztetést élvezhetik. Az év borszállodája a legjobb hely arra, hogy nyerteseink felfedezhessék a festői Balatonfelvidéket, átélhessék a Badacsonyt. Reméljük tényleg egy igazi második nászútban lehet részük. A 2 fő részére és 2 éjszakára szóló ajándékutalvány félpanzióval, wellnesshasználattal és 3 tételes borkóstolóval 2019. január 16–június 21. és augusztus 25–december 22. között használható fel, akár hétvégén is.

Rita és Alessio

Második helyen Nádaski-Maruzs Dóra és párja Gábor végzett, 1217 szavazattal, így az övék lett a 15 000 Ft értékű vacsorautalvány.

Gábor és Dóra

A harmadik helyezett Szikszainé Hernádi Lili és férje Gábor, 729 szavazattal, ők szintén egy utalványt nyertek egy gyertyafényes vacsorára, tízezer forint értékben.

Lili és Gábor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában