Év párja

2019.01.19. 13:56

Lili és Gábor az Év párja játékunk harmadik helyezettje

Év párja játékunk harmadik helyezettje Lili és Gábor péntek délután vehette át nyereményét szerkesztőségünkben.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

A Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap közös játékára 2018-ban, Heves megyében házasságot kötött párok jelentkezését vártuk. Az idén is nagy sikere volt a versenynek, a beérkezett esküvői fotókra összesen, a voksolás zárásáig több mint tízezer szavazat érkezett és 32057 látogatót nézte meg a játék hivatalos oldalát.

Lili és Gábor nyereménye egy gyertyafényes vacsora.Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Múlt hét vasárnapján zárult játékunk harmadik helyezettje, Szikszainé Hernádi Lili és férje a napokban vehette át nyereményét szerkesztőségünkben. A pár 729 szavazattal végzett a dobogó harmadik fokán, nyereményük egy gyertyafényes vacsora, tízezer forint értékben Eger szívében a Hotel Senator ház és étteremben.

Lili is Gábor Egerbaktáról érkezett és tavaly augusztus 30-án mondták ki a boldogító igen Egerben a Bolyki Pincészet sziklái között. Kérdésünkre a fiatalok elmondták a legnagyobb közösségi oldalon találkoztak Év párja játékunkkal és jó ötletnek gondolták ha neveznek, elmondásuk szerint eddig még nem indultak hasonló versenyen. Ismerőseik szavazatának köszönhetően szép eredménnyel a harmadik helyen végeztek.

Lilinek és Gábornak ezúton is gratulálunk és további sok boldog, együtt töltött éveket kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában