egészségügy

2020.01.30. 13:42

Már elektronikusan is lehet időpontot kérni az egri kardiológián

Az e-mailen keresztüli kommunikációs csatorna több egyszerű időpontkérésnél, azon keresztül mindkét fél részletesebben és nyugodtabb körülmények között tudja kifejteni kéréseit.

Heol

Fotó: Birinyi Zsófia

Már elektronikus úton is kérhetnek előjegyzést a betegek a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet kardiológiai szakrendeléseire. A Kardiológia Ambulancián végzett bármely vizsgálatra jelentkezhetnek ilyen módon, többek között pacemaker ellenőrzésre, részletes kardiológiai kivizsgálásra vagy kontrollra, leletekkel történő konzultációra – tájékoztatta a Heolt közleményében a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet.

Az időpont kérés a [email protected] email-címen keresztül lehetséges. Fontos, hogy a levél tartalmazza a személyes adatokat: név, TAJ szám, lakcím, illetve azt, hogy pontosan milyen célból kérik előjegyzésüket. A betegek az e-mailben azt is jelezhetik, melyik orvoshoz szeretnének időpontot kérni. A Markhot Ferenc Kórház honlapjáról le is tölthetik a jelentkezési űrlapot, s az ott feltett kérdésekre válaszolva biztosan nem marad ki semmilyen fontos információ.

A Kardiológiai osztály munkatársai egy, maximum két munkanapon belül válaszolnak a megkeresésre, és a megadott email-címre válaszlevelet küldenek, amely tartalmazza a kért előjegyzési időpontot. Amennyiben a megkapott időpont nem felel meg a betegnek, visszajelzés után új időpontot kap. A kórház az e-mailen történő elektronikus előjegyzést azért vezette be, hogy kényelmesebbé tegye a betegek számára az időpontkérés folyamatát. Így elkerülhetők a telefonos vagy személyes bejelentkezésből adódó kényelmetlenségek, a folyamat nem munkaidőhöz kötött. Az e-mailben további lehetősége van a kórház szakembereinek olyan részletes tájékoztatást nyújtani a vizsgálatokkal kapcsolatos előzetes teendőkről, amire más módon nem tudna sort keríteni. Az időpontról írásos értesítés történik, így az bármikor visszakereshető, ha szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában