Napi 5 ajánlat

2020.03.29. 15:30

Maradj otthon a Heollal – házhoz visszük neked a szórakozást

A járvány idején az otthon töltött idő is lehet hasznos és szórakoztató, ebben szeretne portálunk is segítséget nyújtani. Következő összeállításunkban öt hangoskönyvet ajánlunk.

Heol

A Heol most induló sorozatában minden nap ajánlunk 5-5 hangoskönyvet, regényt, mese- vagy filmklasszikust, hogy az otthon töltött idő is hasznosan és szórakoztatóan teljen. Íme, 5 hangoskönyv, hogy könnyebben lefoglalják magukat unalmasabb óráikban.

A koronavírus megelőzésének és lelassításának érdekében Heves megyében is számos óvintézkedést vezettek be, köztük az iskolák, óvodák, és bölcsődék bezárását. A gyerekek és felnőttek számára az otthon eltöltött idő is lehet hasznos és szórakoztató ebben az időszakban is, melyhez nagy segítséget nyújt az MTVA több száz hangoskönyvének kínálata.

Ha van kedvenc regényed, meséd, filmed, küldd el nekünk címét a [email protected]-ra, hogy másokkal is megoszthassuk, mivel lehet és érdemes elütni otthon az időt.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában