Forgatás

2019.08.28. 11:30

Megjelent a Hevesben forgatott Brad Pitt-film első előzetese

A The King című film számos jelenetét a Heves megyei Szilvásváradon forgatták 2018 nyarán, melynek első előzetesét olvasóinkkal is közöljük.

Heol

Mint arról korábban már beszámoltunk a híres színész Brad Pitt, ezúttal producerként forgatott csapatával megyénkben. A The King című film számos jelenetének a festői szépségű Szilvásvárad adott otthon tavaly nyáron. A szereplők közt az Alkonyat filmsorozat sztárja Robert Pattinson is feltűnik, akit a helyszínen több helybéli is látott. A lakók elmondása szerint a település dombos-erdős határában többnyire a lovas csatajeleneteket vették föl.

Eddig annyit tudtunk a 2019 környékére időzített The King a szereposztásról, hogy a tehetséges Timothee Chalamet-et V. Henrikként látjuk majd, míg Joel Edgertont, Falstaffként, a király bizalmasaként. Edgerton, aki egyébként a forgatókönyvet Michoddal közösen jegyzi egy 2016-os Podcastben a filmet a Trónok Harcához hasonlította – írja a hetediksor.hu.

Azt lehetne mondani, hogy ez a Trónok Harca és Shakespeare találkozása abban az értelemben, hogy érted is, mi történik. Shakespeare is egyszerű dolgokat mond el, csak sokan nem értik. Mi szimplán, a saját dialógusainkkal szerettük volna a cselekményt bemutatni úgy, hogy mindenki megértse – fogalmazott Edgerton egy podcastban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában