korszerűsítés

2019.05.31. 16:21

Megújult a tarnamérai általános iskola

Korszerűbb lett a villámhárító, kialakítottak könyvtártermet is.

Sz. K.

A Közel 90 millió forintból korszerűsítették a Tarnamérai Általános Iskolát. Felújították a folyosókat, az öltözőket, a tornatermet, az aulát, s a tantermek burkolatát is. Kicserélték a tetőhéjazatot, a homlokzati nyílászárókat, s új födém rekonstrukciójával az aulához kapcsolt új raktárhelyiséget alakítottak ki, a raktárat a mostani nagy belmagasságú raktártér kettéosztásával hozták létre. Megújult továbbá a villámhárító, s létrehoztak egy könyvtártermet is – jelentette ki Ballagó Zoltán, az Egri Tankerületi Központ igazgatója a pénteki projektzáró rendezvényen az intézményben.

A projektzárón balról: Ballagó Zoltán, Kassáné Dér Gizella iskolaigazgató, Szabó Zsolt honatya és Tímár László polgármester Fotó: beküldött

Az Egri Tankerületi Központ az Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése című felhívásra benyújtott pályázatával közel 90 millió forint összegű támogatást nyert el 2017 nyarán az iskola korszerűsítésére. Ennek révén, a projekt keretében, még eredményesebbé kívánják tenni az tanintézetet, s emelni az oktatás és az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában