Telekessy István Területfejlesztési Díj

2019.06.28. 15:09

Minden beszámolót tudomásul vett a megyei közgyűlés

A közgyűlést megelőzően átadták a Telekessy István Területfejlesztési Díjakat.

M. H.

Soros ülését tartotta a Heves Megyei Önkormányzat. A grémium tizenöt napirendi pontot tárgyalt. Tudomásul vették egyebek mellett a megye értéktár bizottságának, az Egert és térségét átfogó turisztikai desztinációs menedzsment egyesületének illetve a Mátra térségében működő turisztikai kft. és megyét szolgáló fejlesztési és képzési bizottság beszámolóját. A közgyűlést megelőzően átadták a Telekessy István Területfejlesztési Díjakat. Idén Gál Erzsébet, volt hatvani gazdasági főtanácsadó, Besenyei András kompolti vállalkozó, a ZF Hungária Kft. és a Tóth és Tóth Szőlőbirtok és Borpince részesült a rangos elismerésben.

A díjazottak csoportja a megyeházán Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A díjat a megye önkormányzata azoknak a magánszemélyeknek, gazdálkodó szervezeteknek s települési önkormányzatoknak adja, akik a terület- és vidékfejlesztésében példamutató, kiemelkedő eredményt értek el. Az idei díjazottakról az áprilisi ülésén döntött a grémium, a címeket Szabó Róbert közgyűlési elnök és Tóth Csaba alelnök adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában