eger

2017.09.13. 11:06

Miniszteri elismerő oklevelet kapott az egri szakember

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Államalapító Szent István ünnepe alkalmából Vermes István, az Egri Járási Hivatal vadászati és halászati szakügyintézője.

Dr. Fazekas Sándor (balra) és Vermes István

Fotó: Beküldött

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az oklevéllel az egri szakember halgazdálkodással kapcsolatos kiváló hatósági tevékenységét és a vadgazdálkodási feladatokban végzett munkáját ismerte el – tájékoztatta a Heolt Berta Diána médiareferens.

Dr. Fazekas Sándor (balra) és Vermes István
Fotós: Beküldött

Megtudtuk, Vermes István agrármérnök, vadgazdálkodási szakmérnök és halászati szakmérnök 2004 óta dolgozik a Heves Megyei Kormányhivatalnál, illetve jogelődjeinél. Most az Egri Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Földművelésügyi Osztályának vadászati és halászati szakügyintézője. Feladata a megye halgazdálkodási vízterületeinek (ideértendő minden halgazdálkodásra, horgászatra alkalmas víz, patak, folyó, állóvíz) nyilvántartása, az azon folyó gazdálkodás és horgászat felügyelete, valamint a vizeken gazdálkodó halgazdálkodásra jogosultak nyilvántartása és felügyelete. Részt vesz továbbá a megye vadászati hatósági feladatainak ellátásában is.

Bár az elismerést Vermes István augusztus 20-a alkalmából kapta, csak később vette azt át.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában