változás

2020.02.28. 16:32

Módosul a menetrend az egri és hatvani vasútvonalakon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Heol

Õrhalom, 2012. március 20. Jegykezelõ ellenõrzi a menetjegyeket az Ipolytarnóc-Balassagyarmat között közlekedõ motorvonatban, Õrhalom közelében. A MÁV 2012 áprilisától járatcsökkentést tervez a Balassagyarmat-Ipolytarnóc vonalon. MTI Fotó: Komka Péter

Fotó: Komka Péter

A Budapest–Hatvan vasútvonal rekonstrukciójának március 20-ig tartó fázisában módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. A legtöbb utast érintő Budapest és Gödöllő közötti elővárosi szakaszon, munkanapokon félóránként közlekednek a vonatok – írja a MÁV közleményében.

A Keleti pályaudvarról minden páratlan óra 30. percében indulnak és Hatvanba páros óra 44 perckor érkeznek. Hatvanból páratlan óra 12-kor indulnak és a Keleti pályaudvarra minden páros óra 30 perckor érkeznek. A reggeli csúcsidőszakban a vonatok mennyisége megmarad, csak 5 perccel később érkeznek a Keleti pályaudvarra. A Keletiből 20 órakor és 22 órakor induló, Hatvanig közlekedő gyorsított személyvonatok naponta közlekednek.

Az egri gyorsvonatoka Keleti pályaudvar és Hatvan között minden állomáson és megállóhelyen megállnak, S87-es jelzéssel közlekednek. Hatvan és Eger között változatlan menetrend szerint járnak. A Keleti pályaudvarról 30 perccel korábban, minden páros óra 30. percében indulnak. A Keleti pályaudvarra 30 perccel később, minden páratlan óra 30. percében érkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában