HEVES

2018.11.11. 19:16

Multifunkciós sportpálya áll ezentúl a hevesiek rendelkezésére

Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Sveiczer Sándor polgármester ünnepélyes keretek között vágta át a nemzeti színű szalagot a Heves Városi Sport- és Rendezvénycsarnok előtt lévő, új szabadidőparknál szombat délelőtt.

Sz. K.

Az avatón a Hegeshow bike trial világbajnokai tartottak bemutatót Fotó: Jakab Tibor

Új funkciót kapott a lakók által Bermuda-háromszögnek nevezett terület. A pályázat megírásakor a sportolni, pihenni, kirándulni vágyó családok igényeit tartotta szem előtt a városvezetés. Az eddig hasznosítatlan zöldfelületként kezelt területen szabadidőparkot, multifunkciós sportpályát, rekortánborítású futópályát, szabadtéri fitnesz-, gördeszka- és tornapályát, napozó- és játszóteret, tanösvényt, öntözőrendszert, valamint napelemes térvilágítást alakítottak ki, energiahatékony lámpákat szereltek fel. Van már kertje a sakkozóknak, az ebtartók a kutyafuttatónak örülhetnek, a kényelmet pihenőpadok és ivókutak is szolgálják majd.

Az avatón a Hegeshow bike trial világbajnokai tartottak bemutatót Fotó: Jakab Tibor

Az ünnepségen a Hevesi SE országos bajnok atlétái, valamint a Hegeshow bike trial világbajnokai, az ország legjobb extrém sportolói tartottak látványos bemutatót.

Címkék#sportpark

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában