szavazási eredmény

2019.06.17. 11:46

Olvasóink többségét nem zavarta a kánikula, úgy vélik, nyáron ez normális

Legutóbbi szavazásunkban azt kérdeztük olvasóinktól, hogyan bírják a Heves megyébe is hirtelen beköszöntő meleget.

Heol

Nyíregyháza, 2012. június 20. Fiatal lány hûti magát Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdõ egyik szökõkútjában. A városban délben 33 fokot mértek. Június 22-ig hõségriadót rendelt el az országos tiszti fõorvos, a mentõket az átlagosnál 10-15 százalékkal több rosszulléthez riasztották, és a napi melegrekordok is megdõltek. MTI Fotó: Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Szerdától hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos. A legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés vasárnap éjfélig volt érvényben. Ennek apropóján arra voltunk kíváncsiak, olvasóink hogy bírták a kánikulát. A válaszadók többségét, több mint 60 százalékát nem zavarta a nagy meleg, úgy vélik ugyanis, hogy mivel nyár van, ez teljesen normális.

A szavazók 22 százaléka kizárólag légkondival vagy a strandon tudta elviselni a meleget. Tíz százalék már nagyon várta a jó időt a sok eső után, öt százalék pedig könnyen alkalmazkodik.

[eweb-voting id="1759244"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában