fotózás

2019.02.13. 17:30

Öt gyönyörű leendő Tündérszépet kaptunk lencsevégre – Ismerje meg őket!

Szerkesztőségünk stábja már hétfő óta folyamatosan fotózza a lányokat, akik közül valaki a megye, sőt, talán a régió és az ország Tündérszépe is lehet.

Mellik Alexandra

A fiatal zumba oktató felszabadultan érezte magát a kamerák mögött

Forrás: Heol.hu

Hajrájához ért a Tündérszépek jelentkezési időszaka, s már nemcsak az előválogatás tart javában a beküldött fotók alapján, hanem az ingyenes portfóliókészítés is elkezdődött. Kedden és szerdán reggel is a Hotel Eger & Park-ban kialakított stúdióban vártuk profi fotózásra a szerencsés lányokat.

Tolnai Orsolya a fotózáson Fotó: Heol.hu

Kedden a 24 éves Tolnai Orsolyát kaptuk lencsevégre. A csinos, fiatal lányról mint kiderült, Egerben oktat zumbát, így a szereplés nem állt távol tőle. Személyében egy kedves, felszabadult, magabiztos nőt ismerhettünk meg.

A fiatal zumba-oktató felszabadultan érezte magát a kamerák előtt Fotó: Heol.hu

Szerdán három Tündérszépet is szerencsénk volt megismerni. Az első a 18 éves boldogi Bancsi Kíra volt, aki jelenleg a jászberényi Liska József Katolikus Erősáramú Szakközépiskolában végzi tanulmányait. A szerény, babaarcú lánynak már nem ez volt az első fotózása, ahová nem egyedül érkezett. Párja, Tamás is elkísérte és támogatta őt mindenben.

Bancsi Kírának sem volt idegen a fotózás Fotó: Heol.hu

A szerdai fotózás meglepetésekben is gazdag volt, hiszen mint kiderült: az EKE Cheerleaders-csapat két tagja, Bálint Lilla és Kórik Petra is azok közé a szerencsések közé tartozik, akik bejutottak a profi fotózásra.

Bálint Lilla már több profi fotózáson is részt vett Fotó: Heol.hu

Bálint Lilla érdeklődésünkre elárulta, nem ismeretlen számára a modell-szakma, hiszen több fotózáson is részt vett már, és aktív szereplője e világnak. A 22 éves lány az Eszterházy Károly Egyetemen tanul, valamint koreográfusként tevékenykedik az EKE Cheerleaders csapatában.

Lilla életében központi szerepet játszik a sport Fotó: Heol.hu

A szintén 22 éves Kórik Petra egy egri fitneszteremben dolgozik, és ő is tagja a Cheerleaders-csapatnak. Petra érdeklődésünkre elárulta, az Eszterházy Károly Egyetemen végzett óvodapedagógusként.

Petra életében is fontos szerepet játszik a testmozgás Fotó: Heol.hu

Jelentkezés és további részletek a heol.hu/tunderszepek oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában