Korlátozás

2019.08.16. 13:14

Pályafelújítások és menetrendi módosítások megyénk vasútvonalain

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Heol

A Budapest–Hatvan vasútvonal pályarekonstrukciója miatt várhatóan december közepéig szünetel a vonatforgalom Pécel és Aszód között, jelentős korlátozásra kell számítani az itt utazóknak. Az InterCity-k helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak, a többi vonat helyett – eltérő szakaszokon – pótlóbuszok viszik az utasokat. Sokaknak érdemes a gödöllői HÉV-járatokat választani, melyeken elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket. Utazás előtt mindenképpen tájékozódjanak az utasok a MÁV-csoport honlapján (www.mavcsoport.hu/bphatvan), vagy a menetrendi keresőben vagy a Vonatinfó mobilalkalmazás segítségével – írja a Mávinform közleményében.

Augusztus 19-én 20 óráig Rákos és Hatvan között, illetve Kőbánya felsőn végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest–Hatvan vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Budapest-Keleti pályaudvar melletti Verseny utca és Hatvan között az InterCity vonatok helyett, Pécel és Hatvan között a gyors és sebesvonatok helyett, Pécel és Aszód, Pécel és Hatvan, illetve Rákos és Hatvan között a személyvonatok helyett pótlóbuszok közlekednek. A Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösházavonalon is módosított menetrend lesz érvényben.

Augusztus 19-én 20:00-tól szeptember 11-ig a Rákos–Hatvan közötti felújítások miatt a Budapest-Keleti pályaudvarnál lévő Verseny utca és Hatvan között az InterCity vonatok helyett, Pécel és Hatvan között a gyors és sebesvonatok helyett, Pécel és Aszód, Pécel és Hatvan, valamint Rákos és Hatvan között a személyvonatok helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Debrecen–Füzesabony vonalon december 14-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, illetve Balmazújváros és a megyeszékhely között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában