Útlezárás

2019.07.10. 14:33

Péntektől vasárnapig lezárják a Sas utat

Termálvezeték átépítése miatt július 12-e és 14-e között a Sas út teljes lezárása válik szükségessé. Az autósok ebben az időszakban félpályán sem közlekedhetnek, tehát a Mátyás király út felől sem lehet behajtani a Sas útra.

Heol

A tervek szerint a három napig tartó lezárásra azért van szükség, mert a Mocsáry Lajos úti kereszteződéstől keleti irányban hatméteres acélcsövekből építik a termálvezetéket, s ehhez szükséges az útpálya átvágása – számolt be portálunknak Zentai László önkormányzati médiareferens.

Közölte: az érintett helyszínen lakókat az önkormányzat a kivitelezővel együttműködésben már értesítette a teljes útzárról. Ez úton felhívják az autósok és a busszal közlekedők figyelmét arra, hogy ne rutinból közelekdjenek, július 12-14 között kerüljék el a Sas utat, illetve indulás előtt tájékozódjanak az őket érintő, átmeneti változásokról. A Sas úti munkahelyekre való bejutást és az árufeltöltést ebben az időszakban is biztosítja a kivitelező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában