Best of 2018

2018.12.27. 07:00

Pétervásárai családoknak adományoztak füstérzékelőt megyénk tűzoltói

Beüzemelték azokat a füstérzékelőket, amelyeket a „Ne gyújtsa! Gyűjtse!” országos tűzmegelőzési kampány keretében, nehéz anyagi helyzetben levő családok részére adtak át a megyei katasztrófavédelem munkatársai Pétervásárán.

Heol

A készülékek sokat tehetnek a lakosság védelméért

Fotó: HMKI

A fűtési szezon számos kiemelt kockázatot rejt magában tűzvédelmi és tűzbiztonsági szempontból. Ezen kockázatokra hívta fel a figyelmet az országos kampány, valamint a megelőzés érdekében az erre rászoruló családoknak füstérzékelőket is adományoztak.

A készülékek sokat tehetnek a lakosság védelméért Fotó: HMKI

Az érzékelőket Molnár Péter tű. százados, a Pétervásárai Katasztrófavédelmi Őrs parancsnoka és Kása Miklós tű. törzsőrmester, katasztrófavédelmi megbízott adták át. A családok nagyon örültek a szerkezetnek, amely akár az életüket is megmentheti. Elmondták, hogy azonnal be is üzemelik az érzékelőt, hiszen már mindenhol fűtenek; újonnan kapott felszerelésükkel ők már tettek a biztonságukért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában