Szórakozás

2019.02.18. 17:30

Puzzle: rakja ki az éjszakai Galya-kilátót játékunkkal

Olvasóinknak ezúttal egy izgalmas játékkal készültünk, melyben kirakhatják az éjszakai fényekben tündöklő Galya-kilátót.

Heol

Fotó: Solymos Ákos

Ismét készültünk egy izgalmas játékkal, melyben megyénk egyik legnépszerűbb kirándulóhelyét rakhatják ki vállalkozókedvű olvasóink egy puzzle segítségével. A hangulatos Galya-tetői fényképet a tatabányai fotós, Solymos Ákos osztotta meg Facebook-oldalán, ahol számos lenyűgöző fényképet is láthatunk a havas Mátráról.

A Galya-kilátó a Galya-tető egyik csúcsán, a 955 méter magas Péter hegyesén álló, az Országos Kéktúra útvonalán található népszerű kilátó. Tetőterasza 360°-os panorámát kínál a kíváncsi szemeknek, kelet felé a kéklő Bükk látható, nyugatra a Börzsöny és a Cserhát tájai, északra pedig tiszta idő esetén a szlovák hegyvonulatokat is megfigyelhetjük.

A puzzle darabjainak mozgatása az egér bal gombjának nyomva tartásával, majd tetszőleges irányba való mozgatásával lehetséges. Tegye a megfelelő helyre a darabokat és engedje el a gombot. Kellemes szórakozást kívánunk a játékhoz!

Segítségül álljon itt az eredeti kép

Fotó: Solymos Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában