jobbik

2020.05.18. 20:00

Sneider Tamás a Jobbik-döntésről: majd meglátjuk, mit hoz a jövő

Hétfőn a Jobbik-frakció vezetése arról döntött, hogy a jövőben nem Sneider Tamást delegálná az Országgyűlés alelnöki posztjára.

T. Z.

Budapest, 2017. május 19. Sneider Tamás, az Országgyűlés jobbikos alelnöke felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. május 19-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az Origó hétfői közlése szerint a Jobbik képviselőcsoportjának vezetése hétfőn visszahívta Sneider Tamást a parlamenti alelnöki posztról, helyére Balczó Zoltánt, a párt parlamenti képviselőjét javasolják.

Portálunk telefonon megkereste Sneider Tamást, aki megerősítette a híreket: – Nyilvánvaló, hogy politikai leszámolás zajlik. Mostanra az egész ország láthatja a Jobbik helyzetét, hiszen mindenki szeme előtt játszódnak a folyamatok. Persze nem tölt el nagy örömmel, hogy miután megmentettem a pártot, egyesek így elbántak velem.

Arra a kérdésre, hogy ezek után miként képzeli el a jövőjét a Jobbikban, Sneider Tamás azt mondta: – Még korai lenne erről beszélni, de sok olyan ember van, akikkel érdemes együtt küzdeni. Egyelőre nagyon friss a hír, majd meglátjuk, mit hoz a jövő – fogalmazott.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában