Elismerések

2019.05.17. 15:32

Szakdolgozói díjak az Ápolók napján

A nagyokra emlékeztek a Hotel Eger & Parkban összegyűlt ápolók.

Sz. K.

Az Ápolók napja alkalmából rendezett ünnepséget a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Heves megyei Szervezetének elnöksége pénteken tartott a Hotel Eger & Park konferenciatermében. Pogonyiné Kiss Irén, a MESZK Területi elnöke elmondta, céljuk, hogy emlékezzenek a nagyokra, Florence Nightingale ápolónőre, aki megalapozta az ápolást, s példát mutatott a mai ápolóknak. Azért harcolt, hogy kellő megbecsülést kapjanak a szakdolgozók.

A nagyokra emlékeztek a Hotel Eger & Parkban összegyűlt ápolók Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Dr. Balogh Zoltán, a MESZK országos elnöke arra emlékezett, mi történt az elmúlt évben az ápolás területén, s kitekintett arra, mi várható a következő időszakban.

Ezt követően átadták a MESZK Heves Megye Egészségügyi Szakdolgozója Díjakat. Elismerésben részesült Barta Györgyi az egri kórház laborasszisztense, Csikiné Csordás Andrea osztályvezető főnővér, Nádudvari Piroska a gyöngyösi kórház vezetőasszisztense, ápolási igazgató minőségirányítási helyettese, Palóczné Hornyák Margit a hatvani kórház osztályvezető főnővére, és Szerencsiné Soós Andrea az egri kórház diabetológiai szakápoló, rendelőintézeti vezetőasszisztensi helyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában