oktatás

2019.04.24. 16:24

Szakmai napot tartottak megyénk óvodapedagógusainak Egerben

A szakmai nap délután kettő órakor zárult.

M. H.

Az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központja megtartotta a Tavaszi Pedagógiai Szakmai Napok rendezvénysorozatába illeszkedő kiemelt programját, a Heves megyei Óvodapedagógiai Konferenciát, a Megyeháza dísztermében szerdán.

– Nagy tisztelettel értékeljük valamint gondozzuk azokat a hagyományokat, melyek a megyében az óvodapedagógiában felépült eredményekre alapozódnak – ezekkel a szavakkal köszöntötte a résztvevőket Schmidt Istvánné, az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője. Mint mondta, 2015-től kiépült az óvodapedagógus- és szaktanácsadói hálózat.

Beszédét követően előadásokat hallgathattak az érdeklődők a szorongásos problémákról, rendszeres egészségfejlesztő testmozgásról, s zenei nevelésről is. Gál Judit óvodavezető a Rousseau-i pedagógiai programról beszélt, míg Bocsiné Percze Andrea szakmai vezető A projektszellemű óvodai élet, mint kooperatív tanulás című előadásával gazdagította a konferencia programját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában