értékelő

2019.02.08. 18:11

Százötven milliárd érkezett a hatvani térségbe

Fejleszteni olyan, mint családi házat építeni. Soha nem érünk a végére – kezdte évértékelő beszédét Szabó Zsolt megyénk 3. számú választókerületének országgyűlési képiselője a Grassalkovich-kastély dísztermében megtartott eseményen.

T. O.

A honatya rámutatott, 2015 óta mintegy százötven milliárd forint támogatás érkezett a térségbe, amelyből mind a harmincnyolc településnek jutott. A beruházások közül kiemelt fontosságú volt az Albert Schweitzer Kórház, amelyre eddig nyolc milliárdot költöttek, illetve az állami tulajdonú közutak rendbetétele is a prioritások között szerepelt. Utóbbiak közül már csak néhány bekötőút felújítása van hátra. Ezt még ebben a ciklusban szeretnék elvégezni.

Szabó Zsolt a megoldandó feladatok között említette egyebek mellett a mátraaljai kerékpárút megépítését, a Tisza-tó megyénkbeli részének turisztikai fejlesztését, a hevesi strand újranyitását.

A képviselő Hatvan kapcsán megemlítette: 2014-ig jól fejlődött a város, de a lendület ezt követően megtört, s a cél az, hogy az őszi önkormányzati választások után ismét a korábbi felívelő pályára állítsuk a települést és a közös célok megvalósuljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában