Ki mit tud?

2019.03.24. 11:30

Szépkorúaké volt a színpad Gyöngyösön

Idén is volt mit megmutatniuk a nyugdíjasoknak.

H. É.

Klubok, egyesületek, kórusok és népdalkörök mellett szép számmal szerepeltek egyéni fellépők is a nagy hagyományokkal rendelkező nyugdíjas Ki mit tudon. A Mátra Művelődési Központ immár huszonnyolcadik alkalommal adott otthont az eseménynek, amelyen összesen negyvenhárom produkciót láthatott a közönség. A legidősebb szereplő kilencvenkét évesen lépett a színpadra és társaival a Gyöngyösi Bentlakásos Nyugdíjas Otthonból érkezett. Kísérőjük, Kassai Judit elmondta, az idősek már hetek óta készültek és nagyon izgultak.

Idén is népszerűek voltak az énekes-táncos produkciók Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Évek óta minden esztendőben részt veszünk az eseményen, most a megszokottól eltérő előadással készültünk, mert egy mai slágert, a nagy sikerű Márti dalát választottuk és játszottuk el közösen a gyerekekkel – ismertette.

Vers, próza, operett, tánc és kabaré műfajok is sorra követték egymást a színpadon és természetesen a megyei fellépők mellett az ország távolabbi pontjairól is érkeztek előadók. A közönségnek az idén a Kisnánai Mátragyöngye Hagyományőrző Népdalkör előadása tetszett a legjobban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában