Buttler-Kovács kastély

2019.07.14. 12:53

Színes, érdekes programok sorakoztak az erdőtelki Kastélynapon (fotókkal)

Immáron ötödik alkalommal rendeztek Kastélynapot a Buttler-Kovács kastély udvarán szombaton.

Sz. K.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila

Többek között Mészáros Árpád Zsolt, a Ritmus Dance Tánciskola, s az óvodások műsorát láthatták a megjelentek, valamint családi sportversenyen is indulhattak az érdeklődők. A nap folyamán koncertet adott Zalatnay Sarolta, s Pál Dénes. Forgács Jánosné polgármester a Heol kérdésére elmondta, 2015-ben rendezték meg az első Kastélynapot a település fennállásának nyolcszázadik évfordulója alkalmából.

Számos érdeklődőt fogadott az idei Kastélynap is Fotó: Márkus Attila / Heves Megyei Hírlap

– Idén is közösen bonyolítottuk le ezt a napot az SBS Kft.-vel, mi kastélynapnak, ők egyfajta családi napnak nevezték el – közölte a községvezető.

Egyebek mellett totós vetélkedőket szerveztek, s esküvői fotókból tartottak kiállítást a kúriában, továbbá lehetőség volt a kft.-nél üzemlátogatásra is. A rendezvényen Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője is tiszteletét tette. Minden korosztály számára igyekeztek programokat összeállítani, volt rodeó bika, rekeszmászás, arcfestés és légvár is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában