adács

2017.11.20. 13:19

Több mint két évtizede töretlen a falusi színjátszók sikere

Telt házzal játszottak a településen a hét végén az amatőr színjátszók a XXI. Országos Falusi és egyben a IX. Kárpát-medencei színjátszó találkozón a Zéta Kulturális Egyesület szervezésében.

H. É.

Fotó: CZIMER TAMAS

Kacagásból, sírásból és tapsviharból sem volt hiány a kétnapos rendezvényen.

– A fellépők nem csak a környékről, továbbá Felvidékről és az ország távolabbi pontjáról érkeztek – jegyezte meg Szekeres János. A művelődési ház igazgatója elárulta: a tervezett tizenegy helyett, tizennégy produkciót láthatott a közönség.

Vidám előadásokkal szórakoztatták a nézőket Fotó: Czímer Tamás

– Hatalmas sikere volt idén is a találkozónak, lega­lább négyszáz néző előtt léptek fel a színészek. Már pénteken elkezdődtek a bemutatók, szombat reggel pedig kilenc órától éjszaka tizenegyig tartottak az előadások – ecsetelte a direktor.

A jászok furfangos népi komédiáján nagyon jól mulatott a közönség, de lényegében minden műfaj képviseltette magát, dráma, operett, de még kabaré is szerepelt a repertoárban. A házigazda adácsiak a Meseautó című előadásukkal elsöprő sikert arattak. A csoportokat jövőre újra várja a fesztivál.

H. É.

Címkék#Adács

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában