betegellátás

2019.07.10. 09:59

Új elektromos ágyak és egyéni tálcás étkeztetés az egri kórházban

A betegek komfortját szolgálják a Markhot Ferenc Kórházban az új elektromos ágyak és a két osztályon bevezetett egyéni tálcás étkeztetés.

Heol

dav

Központi forrásból, pályázat útján kapott az intézmény korszerű, elektromos ágyakat, melyeket a Sürgősségi Betegellátó, a Neurológiai és az Traumatológiai osztályon helyeztek el, lecserélve a régi ágyakat – tájékoztatott a kórház közlrményében.

Megtudtuk: korszerű, intelligens matracokat is kapott a kórház, melyekkel megelőzhető a felfekvés, valamint elkezdték az egyéni tálcás étkeztetés bevezetését is. A kórház eddig 300 darab egyéni tálcás szettet vásárolt meg, a hozzátartozó kiegészítőkkel, közel 30 millió forint értékben.

A tálca hosszabb ideig tartja melegen az ételt. Beküldött fotó

A korszerű, zárt rendszerű, higiénikus és kulturált tálcás rendszer az ételt 45-50 percig is melegen tartja. A bevezetést az Ortopédiai osztályon és az Urológiai osztályon kezdte meg a kórház és fokozatosan minden osztályra kiterjeszti.

Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában